Beurs-fever

IbizaXperience 2019

Hola a todos. Yes, we mogen weer… Ibizabeurzen zijn een altijd feestje om aan deel te nemen. Heerlijke sfeer, prachtige handgemaakte kleding en musthaves in de jaarbeurs te Eindhoven die omgetoverd was tot klein Ibiza. Helaas noodgedwongen vanwege een ongelukje aan een rolstoel gekluisterd, maar een mega succes vanwege ons dreamteam die alles overnamen en duizenden bezoekers die meer dan enthousiast waren over onze stand en kleding. No pasa nada…in één woord GEWELDIG!

 

Margrietbeurs 2019

Stands bouwen op beurzen is een vak op zich. Uren gaan gemoeid met de inkoop, de voorbereidingen en ‘t bouwen. Zonder ons ‘dreamteam’ zouden we dit niet voor elkaar krijgen. Met een speciaal woord van dank aan Piet die niet alleen twee rechter maar ook nog eens twee gouden handen heeft en altijd voor ons klaarstaat. Wat hebben we genoten op de Margriet Winterfair in den Bosch, wat waren er veel bezoekers en wat een sfeer. Zoveel lovende reacties, een feestje om erbij te zijn. Met ook een woord van dank aan de organisatie! Jullie meiden zijn TOP!

Family, friends & hééél veel bezoekers.

Ook deze lieve chica ‘s kwamen gezellig langs. Thanks 4 comming en thanks voor de óverheerlijke bami want ja, 7 beursdagen 10.000 bezoekers per dag en tussendoor proberen te eten ….das ‘n dingetje:)

Drijvende Kerstmarkt Leiden 2019.

Een hele ervaring was ‘t om deel te nemen aan de enigste drijvende kerstmarkt van Nederland. Trots op ons mooie chalet drijvend op ‘t water… maar wat hadden we graag meer plaats gehad.
Oh, wat was ‘t koud maar wat waren er veel enthousiaste bezoekers. Echt een betoverende kerstmarkt in Anton Pieck sfeer met duizenden lampjes, een prachtige schaatsbaan, life muziek, warme glühwein en een prachtige Wintercollectie. Met zware longonsteking naar huis maar zeker een avontuur om nooit te vergeten! Merry Christmas everyone.

Beurs ‘Vrouw’ Leeuwarden 2020.

Vol goede moed trokken we in maart 2020 in alle vroegte vanuit Limburg naar ‘t hoge noorden waar we onze mooiste en grootste stand ever bouwden. Diezelfde middag kwam geheel onverwachts de eerste persconferentie op tv met het besluit om grote evenementen en beurzen te schrappen vanwege opkomende Covid-19. Alles weer afgebroken, veiligheid voorop maar wat wat een domper. Later zou blijken dat alle beurzen en evenementen bijna 2 jaar lang gecancelled zouden worden. Zware jaren voor alle ondernemers in wat voor vakgebied dan ook. Ook ons restaurant moest helaas twee weken na opening dicht. Blij met onze webshop die overuren draaide. We zaten niet stil, pimpten ons restaurant helemaal op en maakten voorbereidingen voor het openen van onze eigen ‘Boutique Kyono’ in maart 2021.

IbizaXperience, den Bosch.

Eindelijk, we mogen weer! Terwijl er buiten een dun laagje sneeuw ligt, bouwen we in april 2022 in de Brabanthallen voor het eerst na 2 jaar corona onze stand weer op. We splitsen onze collectie op in dreamy, colourful en mysterieus black en zijn trots op het resultaat. Het voelt als vanouds, veel bezoekers, lieve complimenten en een fijne sfeer. Jammer dat het maar twee dagen zijn, Uitgeroepen tot mooiste stand. Waauw! Thanks voor deze mooie veer op onze Kyono-hoed:) Hasta pronto!

© corry broers fotografie

Geef een reactie

Hey you! “You can scroll down in
the menu to see all the categories!”

Happy shoppings! 🙂

XOXO, love
Team Kyono

Translate »
%d bloggers liken dit: