Beurs-fever

Ibizamarkt 2019

Hola a todos. Yes, we mogen weer… Ibizabeurzen zijn een altijd feestje om aan deel te nemen. Heerlijke sfeer, prachtige handgemaakte kleding en musthaves in de jaarbeurs te Eindhoven die omgetoverd was tot klein Ibiza.  Helaas noodgedwongen vanwege een ongeluk aan een rolstoel gekluisterd, maar een mega succes vanwege ons dreamteam die alles overnamen en duizenden die bezoekers die meer dan enthousiast waren over onze stand en kleding. No pasa nada…in één woord GEWELDIG!

 

 

 

 

Margrietbeurs 2019

Stands bouwen op beurzen is een vak op zich. Uren gaan gemoeid met de inkoop, de voorbereidingen en ‘t bouwen. Zonder ons ‘dreamteam’ zouden we dit niet voor elkaar krijgen. Met een speciaal woord van dank aan Piet die niet alleen twee rechter maar ook nog eens gouden handen heeft en altijd voor ons klaarstaat. Wat hebben we genoten op de Winterfair, wat waren er veel bezoekers en wat een sfeer. Zoveel lovende reacties, een feestje om erbij te zijn. Met ook een woord van dank aan de organisatie! Jullie meiden zijn TOP!

 

 

 

Drijvende Kerstmarkt Leiden 2019.

Een hele ervaring was ‘t om deel te nemen aan de enigste drijvende kerstmarkt van Nederland. Trots op ons mooie chalet drijvend op t water… maar wat hadden we graag meer plaats gehad.
Oh, wat was ‘t koud maar wat waren er veel enthousiaste bezoekers. Echt een betoverende kerstmarkt in Anton Pieck sfeer met duizenden lampjes, een prachtige schaatsbaan, life muziek, warme glühwein en een prachtige Wintercollectie.
Een avontuur om nooit te vergeten! Merry Christmas everyone.

Beurs ‘Vrouw’ Leeuwarden 2020.

Vol goede moed trokken we dit jaar in maart naar ‘t hoge noorden waar we onze mooiste stand ever bouwden. Diezelfde middag kwam de eerste persconferentie op tv met het besluit om grote evenementen en beurzen te schrappen vanwege Covid-19. Alles weer afgebroken, veiligheid voorop maar wat wat een domper. Later zou blijken dat al onze Beurzen en Evenementen het hele jaar gecancelled zouden worden. Wat een zwaar jaar voor alle ondernemers in wat voor vakgebied dan ook. Blij met onze webshop die overuren draaide en volop plannen aan ‘t smeden voor het openen van onze eigen ‘Boutique’ in maart 2021.

 

Geef een reactie

Wanneer je via je telefoon wilt winkelen en in het menu naar “shoppen” gaat, zie je 4 categorieën. Je kan in dit venstertje scrollen waardoor je alle categorieën ziet! Er wordt hard aan gewerkt om dit overzichtelijker en makkelijker te maken! Excuses voor het ongemak.

Happy shoppings! 🙂

XOXO, liefs
Team Kyono

Translate »
%d bloggers liken dit: