Back to the Maldives

Back to the Maldives.
Shooten en vakantie vieren op de parel witte stranden van de Malediven is een droom  die opnieuw uitkomt als we begin maart 2019 voor de 2e keer naar Malé vliegen. Terug naar de waanzinnig mooie Malediven, naar ons piepkleine privé-eilandje, ons huisje on the beach met parelwitte stranden in de Indische Oceaan. Hoe gaaf!Ticket to the tropics.

Na een 12 uur durende vlucht vanaf Köln en een overstap in Dubai worden we allervriendelijkst ontvangen op Malé. Onze koffers worden net zoals vorig jaar overgenomen en gaan buiten ons zicht naar de plaats van bestemming. Dit keer zijn we niet zo bang onze koffers kwijt te raken. Als ware queens worden we naar een watervliegtuigje begeleid die ons met een spectaculaire vlucht naar ons eiland brengt. Wooooowwwww! Hoe gaaf!Paradise is waiting
Met open mond turen we door het raampje van ons water-vliegtuigje dat vlak boven de kristal heldere zee vliegt. De piloot vliegt ‘op blote voeten. letterlijk en figuurlijk begeven we ons 40 minuten lang in de wolken. We landen bij een ander Dhaalu eiland en vanwaar we met een vette speedboot naar Kandima-Island worden gebracht. Still dreaming. Is dit allemaal echt?

Warm welkom
Het is magisch en een tikkie onwerkelijk om weer terug te zijn op de plek waarop we vorig jaar binnen een seconden zo verliefd zijn geworden. We zetten voet aan wal en kijken iettewat beduust om ons heen naar de oneindig lijkende azuurblauwe zee, de grote lagune en de palmen op het tropische eiland. Adembenemend. En weer denken we…hier willen we nooit meer weg.

Maldives, here we come again….
We hebben wederom op de witter dan wit stranden het gevoel de enige eilandbewoners te zijn en het wortdt weer een onvergetelijk avontuur.  We worden met open armen ontvangen en door het personeel herkent. We krijgen een upgrade naar een te gekke beachbungalow met jacuzzi op ons eigen prive strand.

Weer staren we naar de azuurblauwe zee, de infinitypool, de hanstoelen aan de meters hoge palmen en schommels in de zee. Feels so good to be back.Sleeping in paradise
Wat een welkom. We zijn helemaal in de wolken met ons beachhouse. Er staat champagne voor ons klaar (het moet niet gekker worden)  en op ons bed staat met blaadjes ‘welcome back’ geschreven. How sweet. We zweven een beetje van geluk en het voelt alsof we alleen op de wereld zijn. We dwalen over het strand en vinden de mooiste schelpjes. Als ware strandjutters strunen we de kustlijn af en vinden in no-time onze mooiste verzameling ever.

VIP’s
We voelen ons ware op het kleine piepkleine eilandje zover wer in de Indiche oceaan. We krijgen veel reacties op social media en volop reserveringen uit onze nieuwe collectie.

 

Shooting in Paradise
Found the perfect place to shoot…en ja schommelen in paradise kan niet lang genoeg duren.

Exploring Maldives
Kandima Island is gelegen op het Dhaalu atol, een eiland van 3 kilometer lang omgeven door een lagune met waanzinnig mooi turqoise water, veel tropische vegetatie en hagelwitte zandstranden.


Heaven on earth
Kandima is fantastisch. We zijn de hele dag druk voor Kyono, staan heel vroeg op en genieten in alle rust onder een dikke palmboom van de ó zo blauwe zee en de hagelwitte stranden.

Op de fiets
Drijvende zitjes in het water, prachtige zwem en poolbaden die overlopen in zee, kan het nog mooier. We nemen de fiets en gaan het eiland verkennen. We fietsen door de jungle en als de zon langzaam in de zee zakt fietsen we langs het strand, net zolang de zon verwenen is aan de horizon, het ineens pikkedonker wordt en alle kracht uit onze benen is verdwenen.Biking by sunset

We genieten van the best suset ever al struggelend door het mulle zand. Unforgettable moments:)

50 shades of blue
Het blijft onwerkelijk om wakker te worden op een plek waar 50 shades of blue heel normaal zijn. Thuis ligt er sneeuw en iedereen zal denken dat op een of andere maniet deze foto ‘s bewerkt zijn. Wij weten wel beter. Deze onwerkelijk mooie wereld zal nooit uit onze herinnering zijn.

Dreaming in paradise
Iedere morgen strandjutten en schelpjes zoeken is het eerste wat we doen als we wakker worden. We kunnen uren dwalen en vergeten alles om ons heen. Onze Italiaanse buurman waarvan we zo nu en dan een glimp opvangen waarschuwt ons als we zeggen dat we een paar schelpjes mee naar huis willen nemen.  Zijn engels is niet best maar hij gebaart met een big smile dat onze handen in de boeien gaan en dat we in prison belanden. Finisci in prigione senora, attenzione!

Time to say goodbye

Maar de tijd gaat veel te snel om. We nemen afscheid va ons beachhouse, verzamelen stiekem wat mooi schelpjes en lopen nog één keer naar ons favorite plekje voordat we moeten vertrekken. Of dit een slim plan is geen idee maar we wagen het erop. Kleine rifhaaien zwemmen om ons heen en ja, het kost allemaal teveel tijd. We halen het allemaal net.

 

Going home
We nemen met moeite afscheid, de crew zwaait ons en uit en we zien de big blue ocean onder ons voorbij gaan als we met het watervliegtuig terug naar Malé vliegen. Daar moeten we 7 uur in de bloedhete zon ( 40 graden) wachten op ons vliegtuig naar Dubai. Ook daar moeten we weer 7 uur wachten (dit maal in een ijskoude hal ) voor de vlucht naar huis. Na een lange reis van 2 dagen zetten we voet op koude Nederlandse bodem. Good memories 4-ever!

Kandima is great, Kandima is paradise, Kandima is magic!

Geef een reactie

Hi there!

You can find more categories
when you scroll down in the menu!

XOXO, liefs
Team Kyono

Translate »
%d