The waves are calling me…

Als klein meisje was ik al niet weg te slaan bij de zee… uren staren naar de golven, haren in de wind, schelpjes zoeken, zandkastelen bouwen, wegdromen met mijn voeten in het warme mulle zand tijdens zons- op of zonsondergangen. Magisch gewoon! De golven roepen me telkens weer opnieuw. Gek ben ik op het strand! Geluk heb ik, dat mijn ouders en broer net zo’n travel liefhebbers zijn als ik. Wat ben ik verwend met al die reizen! Dat ik na zoveel jaar, nog steeds de drang na de zee heb, is alles behalve gek. Mijn moeder, grootouders en familie van moederskant zijn ‘aan zee’ geboren. Maybe that’s why…. “the sea is in my heart and blood”

Twee passies combineren? Waarom niet? Het idee om tijdens verre reizen op zoek te gaan naar speciale kleding, en originele handgemaakte items leek een schot in de roos. De gaafste fashion items wisten we vaak te bemachtigen in de stilste afgelegen straatjes. Hand gemaakt door mensen from all over the world. Prachtig handwerk, vol liefde gemaakt door lieve behulpzame mensen die trots waren hun producten aan ons te kunnen leveren.
Als we niet bezig zijn als fashionspeurders, zijn we in de weer met de camera. Want ja… hoe gaaf is het om die handmade items op prachtige plekken te shootten?! “Intens gelukkig” omschrijft precies hoe ik me telkens voel tijdens het reizen. En als je me even kwijt ben…you know where to find me! 

Tja, what can I say? The waves are calling me… 

XOXO
Liefs, Jessy

 

Geef een reactie

Wanneer je via je telefoon wilt winkelen en in het menu naar “shoppen” gaat, zie je 4 categorieën. Je kan in dit venstertje scrollen waardoor je alle categorieën ziet! Er wordt hard aan gewerkt om dit overzichtelijker en makkelijker te maken! Excuses voor het ongemak.

Happy shoppings! 🙂

XOXO, liefs
Team Kyono

Translate »
%d bloggers liken dit: