Behind the scenes…

Achter de schermen gebeurd altijd van alles. Vaak zit er achter ieder mooi kiekje wel een verhaal want net zoals in Wie is de Mol….is ’niets wat ‘t lijkt’.
Verkeerde leveringen, maten en kleuren die niet kloppen, problemen met leveranciers, collecties die voor ons bedoeld zijn en per ongeluk doorverkocht worden aan anderen en ga zo maar door. Gestolen kleding in de groothandel…sjouwen en zwoegen met loodzware pakketten die daarna thuis weer uitgepakt, gemeten, beschreven en geshoot moeten worden. Stapels facturen, een boekhouding om bang van te worden en onwijs verdwalen in grote web van social media. Warme winterkleding shooten in de zomer op bloedhete dagen en andersom…in blote zomerjurkjes pogingen doen om een perfecte plaatje te krijgen terwijl het s’nachts gevroren heeft. Kippenvel, but… all part off the deal:)

Leave a little bit of love everywhere you go…

XOXO
Liefs, Jessy

© paul poels fotografie

Geef een reactie

Hey you! “You can scroll down in
the menu to see all the categories!”

Happy shoppings! 🙂

XOXO, love
Team Kyono

Translate »
%d bloggers liken dit: