Back to the 60’s…

Kort nadat Kyono van start ging kreeg ik samen met mijn dreamteam de kans om een grote stand te bouwen op de Hiltho in Horst. Een van de grootste evenementen hier in de buurt, Wauw… natuurlijk zouden we dat graag willen! Dat het evenement het thema “Jaren 60 had”, toverde een lach op mijn gezicht. Yes, daar weet ik wel raad mee! Tof! Laten we eens gek doen! Als je iets doet, doe je het goed toch!

Voor eventjes ‘back in time’ hoe leuk is dat?! Big petticoats, high heels, big hair, red lips en huge wimpers. Kapster Wendy van kapsalon ‘Straight or Curly’ toverde in een handomdraai een pracht van een kapsel en samen met Paul reisden we af naar Tom’s Diner in ‘t hartje van Roosendaal waar we voor openingstijd een prachtige 50/60er jaren shoot mochten maken. We stapten binnen in het Amerika van de fabulous fifties en ‘t was geweldig!

 

Liefhebbers van de bruisende wereld van Grease, petticoats, jukeboxen en neon (en niet te vergeten lekker eten) kunnen hier hun hart ophalen. Wat hebben we gelachen en genoten. Opnames bovenop de bar met overheerlijke freakmilkshakes… Wat wil je nog meer?!

Tijdens de Hiltho werden we overspoeld met positieve reacties. Omroep Reindonck kwam interviewen en TV Limburg maakte een leuk promotiefilmpje van ons, hoe gaaf is dat. En ja… de foto’s? Die vielen zeer in de smaak op de Hiltho! Speechless van alle lovende reacties.

Daarna volgden nog vele fantastisch leuke evenementen, beurzen en Ibizafairs. Iedere keer een hele happening, ontelbare uren werk, maar steeds weer een voldoening om onze eigen boutique op te mogen bouwen op de meest mooie plekken. Het opbouwen kregen we al doende aardig onder de knie en de complimenten logen er niet om. Met dank aan onze klanten en iedereen die ons hierin ondersteunden. Als veer op de hoed werden we op 2 beurzen in 2018 uitgeroepen als mooiste kledingstand. Can’t believe this is happening!

Super trots!!

XOXO
Liefs Jessy

 

© paul poels fotografie

Geef een reactie

Hey you! “You can scroll down in
the menu to see all the categories!”

Happy shoppings! 🙂

XOXO, love
Team Kyono

Translate »
%d bloggers liken dit: