The Lady in red…

It all started with ‘the Lady in Red’.

Na het inkopen van de allereerste collectie in 2016, werd het een uitdaging om deze mooi te shooten en online te plaatsen. Samen met fotograaf Paul Poels ging ik op een bloedhete zomerdag op zoek naar mooie plekjes in de buurt. Met een zware tas vol kleding sjouwden we samen langs het mooie Noord-Limburgse Reijndersmeer. Wat een hilarisch en spannend avontuur was het. Na wat onwennig gestuntel met poseren in ‘t begin en veel gelach gingen we na 2 uurtjes shooten moe, bezweet maar voldaan naar huis. Het resultaat mocht er zijn!

Het bordeaux rode jurkje van zacht suèdine werd een echte rage na het plaatsen op de website en social media en de eerste bestellingen stroomden binnen. Een betere start had ik me niet durven wensen. Misschien kon het ook niet anders… het warme rood, de kleur van vuur, kracht, passie en hartstocht. Maybe it was fate…

Tot op de dag van vandaag, kijk ik nog steeds  met een speciaal gevoel terug naar die ene foto, naar dat ene jurkje waar het allemaal mee begon. Mijn “lady in Red”, hangt nog steeds in mijn kledingkast en steeds als ik “haar” weer draag, krijg ik weer precies het gevoel van toen. “Alles kan, alles is mogelijk als je nooit je dromen opgeeft en erin blijft geloven. “You just have to do it!”

XOXO
Liefs, the Lady in Red

 

© paul poels fotografie

Geef een reactie

Hey you! “You can scroll down in
the menu to see all the categories!”

Happy shoppings! 🙂

XOXO, love
Team Kyono

Translate »
%d bloggers liken dit: