My story…

Al van jongs af aan wist ik dat ik een eigen bedrijf wilde. De droom van een ambitieus, koppig jong meisje, barstensvol ideeën en met een grote passie voor ondernemen, reizen en fashion. Of het ging lukken? Geen flauw idee, maar dat heeft me nooit tegen gehouden! Integendeel, hoe moeilijker iets was, hoe meer het een uitdaging werd! Hoe ik het ging aanpakken? Bij het begin!

Na een opleiding op gebied van management, een paar jaar hard werken en sparen, de stoute schoenen aangetrokken en begonnen met het maken van een eigen website. Het koste me maanden maar het resultaat mocht er zijn. Contact gelegd met leveranciers, inkopen gedaan, de collectie uitgebreid, de boekhouding en klantenservice geregeld en natuurlijk de basis gelegd om alles te fotograferen en online te zetten. Alles leek perfect tot we erachter kwamen dat de betalingen niet goed verliepen via de site, experts ingeschakeld maar helaas. Een harde dobber, al ‘t werk voor niets… maar opgeven was geen optie.

Begonnen aan een geheel nieuwe site en in september 2016 opende Kyono Fashion met trots haar digitale deuren. We werden overvallen door zoveel positieve reacties en door de vele bestellingen groeide Kyono in de jaren erna. ZO TROTS! Wat een ongelofelijk gaaf gevoel was dit! Dit gaf alleen nog maar meer motivatie!

Naast de Online-verkoop trokken we met ons “dreamteam” het land door zodat klanten live konden komen shoppen en neuzen tijdens grote evenementen, beurzen en markten. Bloed, zweet en tranen, maar een groot succes! Wat een geweldige reacties mochten we ontvangen. Hartverwarmend.

Nog geen 2,5 jaar later zat ik in 2018 weer met knikkende knieën achter mijn bureau. Voor de tweede keer, gingen de digitale deuren openen naar een geheel vernieuwde website! Wat een werk was het weer, maar ohhh… zo trots op datgene wat we bereikt hebben en trots op de vele volgers op instagram en facebook. Met een warm welkom voor nieuwe klanten uit België, Duitsland, Engeland, en Frankrijk. Dankzij jullie kan Kyono Fashion groeien en met heel veel nieuwe ideeën en trends jullie in de toekomst blijven verrassen.

En dan als klap op de vuurpijl de opening 28 mei 2021 van onze boetiek in hartje Eindhoven. Niet alleen een boetiek maar ook daarbij een restaurant openen in coronatijd was een enorme uitdaging. Zeker omdat een cybercrimineel vanuit Egypte ons datzelfde jaar onze website hackte en we alles dreigden te verliezen. Dit heeft ons diep geraakt maar onze droom opgeven was nooit een optie. Trots, mega trots zijn we op onze boetiek en ons restaurant Boca Grande.

Heb je interesse in een Ladies Night, private-shopping met je besties en lekker tapas eten in ons Mexicaans restaurant Boca Grande? Let us know… we regelen het voor je. Zeker ook leuk om langs te komen tijdens Sweet Mexican Nights met heerlijke Mariachi life muziek, salsa of cocktailavonden of kom gezellig binnen wippen na een lekkere luch in onze Secret mexican Garden.
We can’t wait to see you there. hasta pronto!

Met een groot woord van dank aan onze klanten voor het vertrouwen en diegene die dit samen met mij mogelijk hebben gemaakt. Zonder mijn ‘’dreamteam’’ was dit zeker niet gelukt.
When you support a small bussiness, you support someone’s dream. Can’t thank you enough for that!

Geloof in dromen en volg je hart. Always!

XOXO
Liefs, Jessy

 

© corry broers fotografie

Geef een reactie

Hey you! “You can scroll down in
the menu to see all the categories!”

Happy shoppings! 🙂

XOXO, love
Team Kyono

Translate »
%d bloggers liken dit: