The beginning of…

Al van jongs af aan wist ik dat ik een eigen bedrijf wilde. De droom van een ambitieus, koppig jong meisje, barstensvol ideeën en met een grote passie voor ondernemen, reizen en fashion. Of het ging lukken? Geen flauw idee, maar dat heeft me nooit tegen gehouden! Integendeel, hoe moeilijker iets was, hoe meer het een uitdaging werd! Hoe ik het ging aanpakken? Bij het begin natuurlijk!

Na een opleiding op gebied van management, een paar jaar hard werken en sparen, de stoute schoenen aangetrokken en begonnen met het maken van een eigen website. Het kostte me maanden maar het resultaat mocht er zijn. Contact gelegd met leveranciers, inkopen gedaan, de collectie uitgebreid, de boekhouding en klantenservice geregeld en natuurlijk de basis gelegd om alles te fotograferen en online te zetten. Alles leek perfect tot we erachter kwamen dat de betalingen niet goed verliepen via de site, experts ingeschakeld maar helaas. Een harde dobber, al ‘t werk voor niets… maar opgeven was geen optie.

Begonnen aan een geheel nieuwe site en in september 2016 opende Kyono Fashion met trots haar digitale deuren. We werden overvallen door zoveel positieve reacties en door de vele bestellingen groeide Kyono in de jaren erna. ZO TROTS! Wat een ongelofelijk gaaf gevoel was dit! Dit gaf alleen nog maar meer motivatie!

Naast de Online-verkoop trok ik met mijn “dreamteam” het land door zodat klanten live konden komen shoppen en neuzen tijdens grote evenementen, beurzen en markten. Bloed, zweet en tranen… maar het werd een groot succes! Wat een geweldige reacties mochten we ontvangen. Hartverwarmend.

Nu, na 2,5 jaar zit ik weer met knikkende knieën achter mijn bureau. Voor de tweede keer, gaan we de digitale deuren openen (dit keer met hulp van Lucid!) naar een geheel vernieuwde website! Wat een werk was het weer, maar ohhh… zo trots op datgene wat we bereikt hebben, met name op de vele volgers op instagram en facebook. Warm welkom voor nieuwe klanten uit België, Duitsland, Engeland, en Frankrijk. Dankzij jullie kan Kyono Fashion groeien en met heel veel nieuwe ideeën en trends jullie in de toekomst blijven verrassen.

Met een groot woord van dank aan onze klanten voor het vertrouwen en diegene die dit samen met mij mogelijk hebben gemaakt. Zonder mijn ‘’dreamteam’’ was dit zeker niet gelukt.

When you support a small bussiness, you support someone’s dream. Can’t thank you enough for that!

Geloof in dromen en volg je hart. Always!

XOXO
Liefs, Jessy

 

 

Geef een reactie

Wanneer je via je telefoon wilt winkelen en in het menu naar “shoppen” gaat, zie je 4 categorieën. Je kan in dit venstertje scrollen waardoor je alle categorieën ziet! Er wordt hard aan gewerkt om dit overzichtelijker en makkelijker te maken! Excuses voor het ongemak.

Happy shoppings! 🙂

XOXO, liefs
Team Kyono

Translate »
%d bloggers liken dit: