Ruilen/retour

Kyono Retourservice
Bij Kyono willen we onze klanten altijd de beste service bieden. Dus ook als artikelen worden geruild of geretourneerd. Niet goed = geld terug. Heb je een bestelling ontvangen en voldoet deze om wat voor reden dan ook niet aan jouw verwachtingen?

Stuur het betreffende artikel binnen 14 kalenderdagen na ontvangst naar ons terug en wij gaan voor je aan de slag met omruilen of terugstorten van je geld. Let er bij het passen op dat het product niet beschadigd raakt en laat labels – indien dat redelijk is – zitten en intact. Er volgt geen terugbetaling als het geretourneerde artikel vlekken vertoond, zichtbaar gedragen, beschadigd is, of te laat retour is gestuurd.


Pakket verzenden

Als je een bestelling wilt retourneren, stuur dan een e-mail naar info@kyonofashion.com. Zonder e-mail kunnen we je retour niet verwerken. Vermeld hierin je gegevens, het product dat retour komt, maat en evt. de reden als je dit met ons wilt delen. Wij zullen een bevestigingse-mail sturen ter akkoord. Hierna kan je het pakketje met factuur retour sturen.

Je kunt je pakket (op eigen kosten) verzenden naar:

Kyono Fashion
Meester Hermansstraat 4
5864 BS Meerlo

Let op: we raden je aan om altijd het verzendbewijs van de retourzending te bewaren tot de retournering succesvol is afgehandeld! Wij zijn namelijk niet aansprakelijk voor het zoekraken van een pakketje dat retour komt.


Retour

Direct bij ontvangst van het door jou geretourneerde item, ruilen we het voor je om of storten we het aankoopbedrag terug op je rekening. In de meeste gevallen zal deze verwerking (afhankelijk van je bank) binnen 7 dagen rond zijn. Let op: stuur je ons jouw gehele order retour, dan ontvang je het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten terug. Retourkosten zijn voor eigen rekening!
Indien je een gedeelte van jouw bestelling retourneert, dan krijg je alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. Retourzendingen in de winkel aangeboden zijn gratis.
Bikini ‘s horen gepast te worden met ondergoed en worden niet teruggenomen zonder hygiënestrip.


Omruiling
Past een item onverhoopt niet? Dan ruilen we het om! Voor de juiste maat, een andere kleur of een ander artikel. Dit kan je aangeven in een e-mail naar: info@kyonofashion.com Het oorspronkelijke orderbedrag kan hierbij niet worden overschreden. In geval van ruiling betalen we beide 1x verzendkosten. Als het artikel op het moment van verwerking niet meer beschikbaar is, krijg je netjes je geld terug.


Garantie

Bij aankoop van artikelen in de Kyono webshop is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie houdt in dat het artikel datgene moet bieden wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wij doen er uiteraard alles aan om jou met onze producten en services te verrassen op het gebied van prijs en kwaliteit.

(We kunnen geen garantie geven op loslaten van kraaltjes of pailletjes na gebruik, dragen en/of wassen )

Mocht je nog vragen hebben over de retour- en omruilingsprocedure, dan kun je altijd contact met ons opnemen via: info@kyonofashion.com

Hey you! “You can scroll down in
the menu to see all the categories!”

Happy shoppings! 🙂

XOXO, love
Team Kyono

Translate »