Ibiza Xperience Fair!

Beleef een beetje Ibiza in Nederland! Laten we de zomer alvast vieren voordat die begonnen is! Bezoek de IBIZA Xperience Fair en ervaar het echte ‘happy hippy’ gevoel. Ontdek de laatste fashion trends en beleef wat je nog allemaal kunt doen in en om je huis. Tussen al het shoppen door kun je heerlijk genieten van Ibiza stijl eten, drinken, massages terwijl de dj heerlijke Ibiza tunes zal laten horen.

Je waant je een dagje op de gezellige Ibiza night market, waarbij je shopt bij volle maan. Er zijn meer dan 150-200 stands! Je vind er grote, professionele stands en kleinere, vriendelijke stalletjes met de mooiste Ibiza items. Er zijn zelfs een aantal bedrijven en merken uit Ibiza, speciaal voor jou! Er is dan ook voor ieder wat wils op onze fair. Breng een brede glimlach mee en kom lekker in zomerse sferen terwijl je geniet van onze romantische en sfeervolle Ibiza by night opstelling.

De fair is open op zaterdag 21 maart van 12:00 tot 20:00 uur en zondag 22 maart van 11:00 tot 18:00 uur. Wij staan er ook met onze nieuwste collectie! Can’t wait to see you there! 🙂 XOXO

Datum

mrt 21 2020
Expired!

Tijd

12:00 - 20:00

Locatie

Brabanthallen
'S-Hertogenbosch
Categorie

Topics

Geef een reactie

Hey you! “You can scroll down in
the menu to see all the categories!”

Happy shoppings! 🙂

XOXO, love
Team Kyono

Translate »