Bezorging

Levertijd

Natuurlijk kun je niet wachten totdat je jouw bestelling ontvangt! Wanneer je bestelling voor 16:00 uur is geplaatst, wordt de bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. In Nederland kun je je bestelling meestal binnen 2 werkdagen thuis verwachten. Voor leveringen buiten Nederland geldt een levertijd van 2-5 werkdagen. Je krijgt aan het einde van de dag een verzendbevestiging.

Bezorgkosten

De bezorgkosten binnen Nederland bedragen standaard € 5,95. Bij een orderbedrag vanaf € 125,00 bezorgen wij jouw Kyono aankopen gratis! Zendingen buiten Nederland (maar binnen de EU) worden voor € 8,95 bij je afgeleverd.

Zending volgen

Op het moment dat een geplaatste order daadwerkelijk is verzonden, ontvang je een e-mail met hierin een ‘track en trace’ code. Door middel van deze code volg je jouw bestelling via de website van PostNL. Heb je van Kyono de e-mail met de track and trace code ontvangen? Dan kun je jouw pakketje meestal op de eerstvolgende werkdag verwachten. Heb je geen ‘track en trace’ code ontvangen, neem dan gerust contact met ons op! We helpen graag.

Let op: sinds 2021 krijgen veel klanten geen brief meer in de bus van de postbezorgers (ivm milieu bezuinigen). Het is dus belangrijk om zèlf de track en trace in de gaten te houden! Hier wordt namelijk ook op aangegeven als je pakket bij een ophaalpunt ligt. Wanneer het pakket niet word opgehaald wordt het pakket terug naar ons gestuurd. De kosten voor het opnieuw versturen ligt helaas dan bij jou. Dus hou het goed in de gaten! <3
Heb je een verkeerd adres opgegeven, waardoor het pakje weer bij ons terug komt en wil je het opnieuw verzonden hebben naar het goede adres, geen probleem maar dan zijn deze kosten ook voor jou.

Hey you! “You can scroll down in
the menu to see all the categories!”

Happy shoppings! 🙂

XOXO, love
Team Kyono

Translate »