Call your girls! Time for a ladies night…

Yes, ladies, jullie lezen het goed… Wij verzorgen ook ladies nights! Wil jij gezellig met je vriendinnen, familie of collega’s een leuke avond? Let us know! Vanaf 15 personen, komen wij bij je aan huis of op locatie met onze nieuwste collectie, tassen en sieraden. All for free! Als gastvrouw krijg je zelfs naast een leuke attentie ook shop tegoed! Verder nemen we muziek en bubbels mee, want hey… geen ladies night zonder bubbels toch?! 😉
Wil je helemaal gek doen op deze avond? Ook dat kan! Voor €9,50 per persoon komt “Boca Grande” met ons mee. Een Mexicaanse foodtruck. Chefs met jarenlange ervaring die tapas vers bereiden op locatie in hun foodtruck. Hoe gaaf is dat! De hele avond kun je gezellig met de meiden shoppen terwijl Boca Grande versgemaakte tapas en drankjes uitserveren. What do you want more?! Call your girls! 🙂 Meer informatie over Boca Grande? Hier een sneak preview! www.bocagrande.nl

 

– Locaties die verder dan 90 km liggen, vragen we wel een kleine reiskosten vergoeding.

Wil je meer informatie of wil je meteen al een reservering maken?
Stuur een e-mail naar info@kyonofashion.com. We helpen je graag! 🙂
XOXO, liefs
Team Kyono
♥♥♥♥♥♥

 

 

Geef een reactie

Wanneer je via je telefoon wilt winkelen en in het menu naar “shoppen” gaat, zie je 4 categorieën. Je kan in dit venstertje scrollen waardoor je alle categorieën ziet! Er wordt hard aan gewerkt om dit overzichtelijker en makkelijker te maken! Excuses voor het ongemak.

Happy shoppings! 🙂

XOXO, liefs
Team Kyono

Translate »
%d bloggers liken dit: