Behind the scenes…

Achter de schermen gebeurde van alles. Vaak zat er achter ieder mooi kiekje wel een verhaal want net zoals in Wie is de Mol….is ’niets wat ‘t lijkt’.
Verkeerde leveringen, maten en kleuren die niet klopten, problemen met leveranciers, een collectie die voor ons bedoeld was en doorverkocht werd aan iemand anders…gestolen kleding in de groothandel…sjouwen en zwoegen met loodzware pakketten die daarna thuis weer uitgepakt, gemeten, beschreven en geshoot moesten worden. Stapels facturen, een boekhouding om bang van te worden en onwijs verdwalen in grote web van social media. Warme winterkleding shooten in de zomer op bloedhete dagen en andersom…in blote zomerjurkjes pogingen doen om een perfecte plaatje te krijgen terwijl het s’nachts gevroren had. Kippenvel, maar all part off the deal.

Leave a little bit of love everywhere you go…

XOXO
Liefs, Jessy

Geef een reactie

Wanneer je via je telefoon wilt winkelen en in het menu naar “shoppen” gaat, zie je 4 categorieën. Je kan in dit venstertje scrollen waardoor je alle categorieën ziet! Er wordt hard aan gewerkt om dit overzichtelijker en makkelijker te maken! Excuses voor het ongemak.

Happy shoppings! 🙂

XOXO, liefs
Team Kyono

%d bloggers liken dit: